Közös kirándulás diákokkal, szülőkkel, tanárokkal
2019. április 07. írta: Zoltán Bede

Közös kirándulás diákokkal, szülőkkel, tanárokkal

Kisné Baricsa Adrienn

Április 6-án az arra vállalkozó diákokkal, szüleikkel és tanárokkal kirándulásra mentünk Zircre és Pannonhalmára. Dèlelôtt Zircen voltunk, aztàn a busz ablakàbòl megtekintettük a cseszneki vàrat. Dèlutàn mentünk az apàtsàgba ès az arborètumba, amíg a csemetèk foglalkozàsokon vettek rèszt. Utána Gyôrbe mentünk, ahol fagyiztunk. Ferrari kiàllítàs is volt az ètterem mellett, amit a fiúk nagyon élveztek. 

Hazefelé jó lett volna elénekelni, hogy "bravo, bravissimo", de nem tettük.

Some of the students, parents and teachers volunteered to go for a trip to Zirc and Pannonhalma on the 6th of April. In the morning we went to Zirc and then saw the Castle of Csesznek from the bus window. In the afternoon we visited the Abbey and the Arboretum while children did some activities. After that we went to Győr and had some ice cream. There was also a Ferrari exhibition which the boys enjoyed very much.

On the way home it would have been great to sing "bravo, bravissimo" but finally we decided not to. 

 kir1.jpg

Zirc

kir2.jpg

Pannonhalma

kir3.jpg

Ferrari&Dominik

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5314746299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása