Kerületi vers- és prózamondó verseny
2019. március 29. írta: Zoltán Bede

Kerületi vers- és prózamondó verseny

Tóth András

VERS-, ÉS PRÓZAMONDÓ KERÜLETI VERSENY
A 2018-19-es tanév vers-, és prózamondó versenyét a II. kerületben a Szabó Magda Kéttannyelvű Általános Iskola szervezte. Az iskolavezetés és a kollégák egy emberként álltak az ügy mellé, és a kerületi pedagógiai vezetést kisegítve elvállalták és magas színvonalon le is bonyolították a versenyt. Ennek következtében vehet részt a kerület iskoláiból versmondó képviselő a fővárosi döntőben.
A rendezvénynek a Marczibányi Téri Művelődési Központ adott helyet, és így méltó körülmények között folyhatott 4 helyszínen a verseny.
A zsűriben helyet foglaltak meghívott színészek, kommunikációs szakemberek, a Magyar Katolikus Rádió munkatársai, valamint magyartanárok. Ők bírálták el nagy szakértelemmel a versenyzők előadásait.
A díjakat, jutalmakat a Közép – Budai Tankerület, a Kairosz Könyvkiadó és a Szabó Magda Kéttannyelvű Általános Iskola biztosította.
Iskolánk tanulói a megjelent 61 versenyző programjának lebonyolításában, segítésében is részt vettek: a nyolcadik osztályosok végezték a regisztrációt, a résztvevők irányítását, fogadását és a moderátor tanárok munkáját is nagy mértékben támogatták.
A rendezvényt Tóth András magyartanár szervezte a kollégái aktív közreműködésével.
Iskolánk versenyzői szép eredményeket értek el:

Déri Emma Lola 7. osztályos tanulónk II. helyezést ért el versmondásban,
Takács Emma 8. osztályos tanulónk III. helyezést ért el prózamondásban,
Jackson Kole 8. osztályos tanulónk a zsűri különdíját kapta.


Felkészítő tanáraik: Gy. Molnár Kadosa és Tóth András magyartanárok.


A gördülékenyen és jó hangulatban lebonyolított rendezvény, amellyel mindenki meg volt elégedve, hozzájárult iskolánk hírnevének öregbítéséhez.

dsc09087.JPGdsc09143.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6514727273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása