Könyvtárlátogatáson az ötödik osztály
2019. február 20. írta: Zoltán Bede

Könyvtárlátogatáson az ötödik osztály

Gy. Molnár Kadosa

Az iskola hagyományainak megfelelően az ötödik osztály tanulói a második félévben könyvtári foglalkozásokon vesznek részt a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Török utcai fiókkönyvtárában. Az első látogatásokra február 18-án és 19-én került sor. Az ötödikesek megismerkedtek a könyvtárak általános feladataival, a könyvtár rendszerével, állományával, beiratkozhattak a fiókkönyvtárba és böngészhettek a könyvek és más dokumentumok között. 
A foglalkozásokat Kuczkó Andrea vezeti.
Following school traditions students of year 5 take part in library workshops in the second term at the Török Street Branch of Szabó Lőrinc Library, We took our first visits on the 18th and 19th of February, The children were given an overview of general library tasks, the system and collections of a library and were given the opportunity to enrol in the library. They also browsed the books and other documents.
The workshops are conducted by Andrea Kuczkó.
20190219_150654.jpg
Foglalkozás. Workshop.
20190219_150417.jpg
Figyelem. Attention.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6814638600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása