Burns Day with Mr Mark Paterson
2019. január 25. írta: Zoltán Bede

Burns Day with Mr Mark Paterson

mrz

Január 25-én ünneplik Skóciában Robert Burns születésnapját, és az ahhoz kapcsolódó Burns Night eseményeit. Ebből az alkalomból a felső tagozaton Mr Mark Paterson tartott előadást a skót történelemről, nyelvről, Robert Burns-ről és az alkalomhoz illő skót nemzeti eledelről, a haggis-ről. Az előadás nagy sikert aratott a felső tagozatos diákok körében, különösen a hagyományos skót öltözet, a kelta eredetű mai angol szavakkal kapcsolatos kvíz és Mr Paterson Robert Burns: Address to a Haggis verselőadása nyerte el a diákok tetszését.

Robert Burns' birthday and the events of Burns Night is celebrated on the 25th of Januray all over Scotland. On this occasion Mr Mark Paterson gave a presentation to senior students on Scottish language and history as well as haggis, Burns Day's national dish. Mr Paterson's presentation was a great success. The audience especially liked the traditional Scottish outfit, the quiz about English words of Celtic origin and our guest's lively recital of Robert Burns' poem Address to a Haggis.

img_2880.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1014588792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása