Hetedik helyezés az országos British Culture and Civilization versenyen
2019. január 18. írta: Zoltán Bede

Hetedik helyezés az országos British Culture and Civilization versenyen

20190118_121628.jpgmrz

Január 18-án országos British Culture and Civilization versenyen vett részt az ötödikesek  csapata: Bortnyák Balázs, Balogh Bendegúz, Molnár Flórián és Tallósy Áron. A téma a Royal Family volt, a csapatnak Prince Charles-ból kellett készülnie a három részből álló versenyre. A témában összeállított kiállítást a zsűri egy pont híján maximumra értékelte, a Prince Charles életéről összeállított jelenetünk a legjobb minősítést kapta. A harmadik feladat - kvíz kitöltése - eredményét a verseny után kaptuk kézhez, melynek alapján az összesített hetedik helyezést érte el a csapat. 

Gratulálunk!

A felkészítő tanárok Bodri Katalin és Mr. Z. voltak.

A team of year 5 participated in the National British Culture and Civilization contest in Szeged. The team members, Balázs Bortnyák, Bendegúz Balogh, Flórián Molnár and Áron Tallósy prepared for an exhibition and a short scene based on the life of Prince Charles. The judges took only one point off the maximum exhibition score and rated the scene best. The third challenge was a written quiz and the overall result put the team on 7th place.

Congratulations!

The team's coaching teachers were Ms Katalin Bodri and Mr. Z.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7414571082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása