Színházban a nyolcadikosok
2018. december 15. írta: Zoltán Bede

Színházban a nyolcadikosok

Priszlinger Zoltán

December 10-én nyolcadik osztályosok egy csoportja a Jurányi Házban nézte meg a Gólyakalifa című előadást. Babits Mihály 1912-ben írt lélektani regényéből Barcsai Bálint és Tárnoki Márk készített monodrámát, amit Papp Endre játszott. Az előadást beszélgetéssel zártuk, melyben az álom és valóság, a mentális betegségek és misztikum, illetve a társadalmi mobilitás témái kerültek elő.

On the 10th of December a group of year 8 watched the monodrama Gólyakalifa in Jurányi Ház based on Mihály Babits's 1912 psychological novel, set up by Bálint Barcsai and Márk Tárnoki and played by Endre Papp. In our discussion after the show we talked about the issues of dreams and reality, mental illnesses and mysticism as well as social mobility.

 golyakalifa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7814485626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása