Csillagmese - nyolcadik osztály
2018. december 09. írta: Zoltán Bede

Csillagmese - nyolcadik osztály

Mihály István

A nyolcadik évfolyam először a Suzuki Hungary Zrt gyártósorát tekintette meg Csillagmese reggelén, betekintést nyerve a gépkocsigyártás folyamatába. Ezután egy esztergomi étteremben ebédeltünk, majd visszatértünk Budapestre, hogy a varázslatos karácsonyi belvárost bejárjuk. Ezután közös mozizással zártuk az estét. Klassz volt ez az utolsó közös Mikulás!

Year 8 spent the fantastic Father Christmas Day on a day trip to Esztergom where we could see how a modern car is made on conveyor belts. Then we could have a nice lunch in a lovely restaurant. After that we continued our christmas warm-up session in Budapest visiting the decorated inner city. Then we watched a nice film in a cinema. What a lovely day it was.

image1_4_1.jpeg

A gyár bejáratánál. At the factory entrance.

image2_2_1.jpeg

Boldog Karácsonyt! - nyolcadik osztály. Merry Christmas from year 8.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7514466528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása