Hyperion Országos Tanulmányi Verseny
2018. november 25. írta: Zoltán Bede

Hyperion Országos Tanulmányi Verseny

Priszlinger Zoltán

Iskolánk diákjai először indultak a Hyperion Országos Tanulmányi Versenyen, amit a Pécsi Tudományegyetem és a Szépművészeti Múzeum hirdetett meg. Az idei évben Versenyek és versenyzők a görög-római kultúrában volt az alcím. A nyolcadikos Lendvai Letti a blogíró kategóriában indult, ahol egy megadott élethelyzettel rendelkező fiktív személy nevében kellett blogbejegyzéseket írnia. Belomitcev Áron, Borzák Bori és Sebők Vilmos 150 percen keresztül online kvízt töltött ki a témában. Januárban derül ki, hogy ki jutott be az országos döntőbe.

It is the first time that our students have entered the Hyperion National Contest organized by the University of Pécs and the Museum of Fine Art. This year the topic was Contests and Contestants in the Greco-Roman Culture. Letti Lendvai of year 8 entered the blog writing category where she had to write a post in the name of a fictitious character in a given life situation. Áron Belomitcev, Bori Borzák and Vilmos Sebők filled in a 150-minute-long quiz. The results will be annunced in January.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6714391708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása