Halloween
2018. november 17. írta: Zoltán Bede

Halloween

Schultz Dániel – Czesznak Tamás, 8. osztály

Az iskolánkban évről-évre megrendezendő halloweeni buli idén sem maradhatott el. A zenét idén is a Szabó-Gecse család biztosította. A felsős buli 16:30-kor kezdődött el iskolánk tornatermében, aminek 19 óra körül lett vége. Nagyon élvezetes volt. A szünetekben bőséges étel és ital várt minket. Az első szünet után jelmezversenyt tartottunk. Többen is nyertek díjat. A második szünet után következett a zenefelismerő játék

The must-to-be-held Halloween party this year was DJ'd by the Szabó-Gecse family. The seniors' party started at 4.30 pm in the gym and went on until about 7. We had plenty of food and drink in the breaks. After the first break we had a fancy dress contest where several prizes were given. There was a music recognition game too.

p1210383.JPG

V, mint vérbosszú. V for Vendetta.

p1210371.JPG

Cippzárszájak. Zipmouths

p1210396.JPG

A boszorkány és tanítványai. The witch and her apprentices.

p1210386.JPG

Interjú a vámpírral. Interview with the vampire.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7914378295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása