Erdei iskola, 4. osztály
2018. május 27. írta: Zoltán Bede

Erdei iskola, 4. osztály

György Eszter, Fehér Konrád Maxim, Tallósy Áron, Balogh Bendegúz
Május 16-án bérelt busszal indultunk Somogyszobra az Erdészeti Erdei Iskolába. Három felejthetetlen napot töltöttünk ott. Megérkezésünk után a Claessens Cégcsoport szarvasmarha tenyészetében tettünk látogatást.
Hatalmas élmény volt. Másnap kézműveskedtünk, és egy Vidraparkba kirándultunk, ahol láttunk egy libát is  és ,,ő" elmesélte az élete történetét. Csodálatos volt a természet is, mint Petőfi is írta ,, Mintha gyökeret vert volna a lábam."
Harmadik nap GPS-szel tájékozódtunk a közeli erdőben . 
Alig várjuk hogy ismét erdei iskolába mehessünk!
We travelled to Somogyszob on the 16th of May to forest school. We spent three unforgettable days there. We visited Claessens Group's bovine farm. It was a great experience. Next day we did arts and crafts and went to an otter park where we saw a goose who told the story of its life. Nature was wonderful. As Petőfi once wrote "as if my feet got rooted". 
On day 3 there was a gps based navigation game in the forest.
We are looking forward to the next forest school.
image.png
Tehenek. Cows.
image_2.png
Vidrák. Otters.
image_1.png
Gyerekek. Children. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5314006480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása