Gyermekjogi előadás és beszélgetés a 7.-8. osztályosokkal
2018. április 23. írta: Zoltán Bede

Gyermekjogi előadás és beszélgetés a 7.-8. osztályosokkal

mrz

Április 23-án a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány képviseletében dr Gyurkó Szilvia és két munkatársa tartott beszélgetéssel egybekötött előadást a gyermekjogokról a hetedik és nyolcadik osztályosoknak. Az eseményen a diákok aktívan vettek részt, érdeklődő kérdéseik központjában a felnőttek által elkövetett verbális és fizikai zaklatás és agresszió, illetve azok kivédése állt. 

On April 23, dr Szilvia Gyurkó and her two colleagues from HINTALOVON Child Rights Foundation gave a presentation and held a discussion for year 7 and 8 students on child rights. Students actively participated at the event and the focus of their interest was the verbal and physical harassment and aggression by grown ups and how to build defence against it.

20180423_132453.jpg

Beszélgetés. Discussion.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5913858046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása