First Aid Course
2018. március 14. írta: Zoltán Bede

First Aid Course

Mihály István

Year 8 took part in a special first aid course for 4 weeks. Kántor Lászlóné Szilvia and a team from Red Cross made special presentations in Biology lessons and students could try out skills like CPR. The course ends soon with a final exam, the results and the educational procedure will be the base of Mrs Kántorné’s English thesis at ELTE University.

A nyolcadikosok különleges elsősegély tanfolyamon vettek részt négy héten át. Kántor Lászlóné Szilvia és a Vöröskereszt egy csapata biológia órákon tartottak prezentációkat, és diákjaink akár az újraélesztést is kipróbálhatták. A tanfolyam hamarosan véget ér, melynek eredményei és az oktatás folyamata Kántorné angol szakdolgozatának témája lesz az ELTÉ-n.

img_2313.JPGimg_2321.jpegimg_2322.JPGimg_2323.JPGimg_2308.jpeg

Mindenki él! Everyone survived!

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7113739302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása