Irodalmi körös jutalomprogram a Jó és a Rossz gazdaságról
2018. március 11. írta: Zoltán Bede

Irodalmi körös jutalomprogram a Jó és a Rossz gazdaságról

Maksa Katalin

A síszünetben, március 8-án, csütörtökön, Szabó Magdá-s diákok lelkes csapata Sárvári Balázs közgazdász előadását hallgatta meg a Toldy Gimnáziumban a Jó és a Rossz gazdaságtanáról. A fenntartható gazdagság kulturális és metafizikai elveiről is beszélgettünk. Jackson Kole aktivitásáért jutalomkönyvet is kapott az előadótól.

During the ski break on the 8th of March an enthusiastic group of Szabó Magda school students attended a presentation called The Economics of Good and Evil given by economist Balázs Sárvári at Toldy Gimnázium. We were discussing the cultural and metaphysical principles of sustainable wealth. Kole Jackson was given a book as a gift by the presenter for his active participation.

sarvari_balazs.jpg

Sárvári Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8213730268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása