Históriai vetélkedések, harmadik forduló
2018. február 12. írta: Zoltán Bede

Históriai vetélkedések, harmadik forduló

Maksa Katalin

Február 8-án, csütörtökön rendeztük meg a Históriai vetélkedések 3. fordulóját. A Harcosok csapat tagjai: Pócs Julcsa, Nagy Szonja, Szabó-Gecse Levente az Erzsébet híd és a Szabadság híd (az egykori Ferenc József híd) történetét ismertették. Különösen megragadó volt a kiselőadásuk átgondolt felépítése és a prezentáció minősége. A csapatverseny élmezőnye már kirajzolódóban van. A pontszámok megtekinthetők a Históriai vetélkedések hirdetőjén.

The third round of the History Competition was held on the 8th of February. Julcsa Pócs, Szonja Nagy and Levente Szabó-Gecse told about the history of Szabadság híd. The structure and quality of the presentation was enchanting. The top teams are already forming. Scores are displayed on the notice board.

historiai_vetelkedesek_harmadik_fordulo_2018_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3813660622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása