Alternatív színházi előadáson a nyolcadikosok
2018. február 11. írta: Zoltán Bede

Alternatív színházi előadáson a nyolcadikosok

Maksa Katalin

Február 7-én, szerdán, különleges színházi előadást tekintettek meg a nyolcadikosok: a Kolibri Pincében Scherer Péter előadásában Kai Hensel: Klamm háborúja című monodrámáját. Az előadás középpontjában a tanár-diák kapcsolat bonyolult összefüggései álltak. Izgalmas, őszinte és mély volt az elemző beszélgetés az előadást követő irodalomórán.

On Wednesday, February the 7th year 8 visited an extraordinary theatre performance at Kolibri Pince where they saw Kai Hensel's Klamms Kriegby presented by Péter Scherer. In the centre of the performance were the complicated textures student-teacher relationships. The discussion on the following Literature lesson was honest, deep and analytical.

klamm_haboruja_2.jpg

Scherer Péter

klamm_haboruja_1.jpg

                                                                Az előadás. The performance.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7713655636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása