Csillagmese program, 6. osztály
2017. december 11. írta: Zoltán Bede

Csillagmese program, 6. osztály

Maksa Katalin

 

A csillagmese programunk mézeskalács tészta dagasztással kezdődött. Ezután a Jászai Mari térnél folytattuk a csapatépítést A fáraó titka, A katedrális, A sógun árnyékában elnevezésű szabaduló szobákban. Este a Mammut mozijában szórakoztató filmet néztünk.  Éjszaka kidobósoztunk a tornateremben, mézeskalácsot sütöttünk a konyhában, ráadás filmet néztünk a könyvtárban, sokat beszélgettünk, jól éreztük együtt magunkat. Már pirkadt, mikor elaludtunk. 

We started the day with making some gingerbread dough then went on with our team-building at Jászai Mari tér in escape rooms called the Pharaoh's Secret, the Cathedral and In the Shogun's Shadow. We played dodgeball in the gym at night, baked gingerbread in the kitchen, talked a lot and had fun. It was already dawn when we went to sleep.

csillagmese_2017_1_-min.jpg

Szabaduló szoba. Escape room.

csillagmese_2017_8_-min.jpg

Mézeskalács. Gingerbread.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr113471267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása