Szakmai látogatás az iskolában
2017. december 06. írta: Zoltán Bede

Szakmai látogatás az iskolában

Mihály István - dr Kovács Judit

2017. december 6-án a  Kéttannyelvű Iskolak Egyesületéne vezetője és egy Hajdú-Bihar megyei kéttannyelvű iskola pedagógusai Science órát látogattak meg a 6-ik osztályban. A téma a Dunántúli középhegység volt, középpontban az régió vezető iparáágaival, a gépkocsigyártással és a porcelánmanufaktúrákkal. A diákok kitűnően teljesítettek!

A vendégek egy brit kultúra és civilizáció és egy természetismeret órán vettek részt. Mindkét órára a hatodik osztályban került sor. A civilizáció órát Kovács Judit és Sirokmány Viktória, a természetismeret órát Mihály István tartotta.

A vendégek nagy elismeréssel nyilatkoztak az órákról, és az iskolában folyó munka színvonaláról.

The leader of the Kéttannyelvű Iskolak Egyesülete and teachers of a bilingual school from Hajdú- Bihar county observed a Science lesson in year 6. Our topic was the Transdanubian Middle Mountain range with limelight on leading industries, car and porcelain manufacturers in the region. Students were excellent, well-done year 6.

The guests saw a British Culture and Civilization (dr. Judit Kovávs and Viktória Sirokmány) and a Science lesson both with year 6. 

The guests praised the lessons and the high quality work at the school.

 img_3812.jpg

img_3817.jpg

Science

20171206_110753.jpg

20171206_110836.jpg

Culture and Civilization

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr613450857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása